Εγγραφές

Εγγραφές

Οι εγγραφές άνοιξαν και θα διαρκέσουν εως την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023′.

Το κόστος συμμετοχής είναι 70€ για τον αγώνα τον 80 χλμ., 35€ για τον αγώνα τον 35 χλμ. και 15€ για τον αγώνα των 11 χλμ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Τα έξοδα πληρωμής από άλλη τράπεζα θα πρέπει να επιβαρύνουν τον εντολέα και όχι την διοργάνωση. Σε διαφορετική περίπτωση η εγγραφή δεν θα είναι έγκυρη.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με τραπεζική μεταφορά στον παρακάτω λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς

IBAN: GR8001713800006380160680155
Δικαιούχος: Δρομικός -Περιπατητικός Σύλλογο Κάσσιος Δίας.

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (*)

Φόρμα Εγγραφής

  Επιλογή Διαδρομής *
  Όνομα *
  Επώνυμο *
  Αγώνας Κριτήριο * Δείτε αναλυτικά τα κριτήρια
  Γένος *
  Ημ/νία Γέννησης *
  Χώρα *
  Email *
  Τηλέφωνο
  Κινητό
  Σχετικά με τον Αγώνα
  Μέγεθος Μπλούζας *
  Ονομασία Ομάδας
  Πληρωμή
  Τρόπος Πληρωμής *
  Σημειώσεις (προεραιτικά)
  Δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω υποστεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είμαι απολύτως υγιής για να συμμετέχω στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα. Αποδέχομαι πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα KASSIOS DIAS 2023 (ΚΑΣΣΙΩΠΗ 4-5 MAΡΤΙOY 2023) ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου στον αγώνα όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες) κακές καιρικές συνθήκες, κίνηση αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος. Παραιτούμαι από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχομαι ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου. Ακόμα δίνω την έγκρισή μου στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες μου ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχω καμία οικονομική απαίτηση.