Εγγραφές

Twin Peaks 35χλμ +2100μ 2 Itra

Το κόστος συμμετοχής είναι 35€

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί τις 9:00 το πρωί του  Σαββάτου 4 Μαρτίου στην Κασσιώπη με χρονικό όριο τερματισμού τις 9 ώρες.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές θα ανοίξουν την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022′ και θα διαρκέσουν εως την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023′ ή με τη συμπλήρωση 150 αθλητών.

09:00:00 Εκκίνηση
Κασσιώπη Τοποθεσία Εκκίνησης
35χλμ Απόσταση
2100μ Υψόμετρο
87% Μονοπάτι
10% Χωματόδρομος
3% Άσφαλτος

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Kassios Dias 2023 – 35 km

Εγγραφές - Κόστος Συμμετοχής

Oι εγγραφές θα διαρκέσουν από την  1η Δεκεμβρίου εως και τις 20 Φεβρουαρίου 2023 (15 ημέρες πριν τον αγώνα) ή με τη συμπλήρωση 150 αθλητών  και θα γίνονται δεκτές μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Το χρονοδιάγραμμα θα τηρηθεί αυστηρά και καμία εγγραφή δεν θα γίνεται δεκτή μετά την παραπάνω ημερομηνία. Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στο ποσό των 35 ευρώ. Έγκυρη θα θεωρείται η συμμετοχή μετά και την κατάθεση του αντίστοιχου χρηματικού ποσού στον λογαριασμό της  Τράπεζας Πειραιώς που αναγράφεται στην αίτηση εγγραφής GR8001713800006380160680155  Δικαιούχος : Δρομικός -Περιπατητικός Σύλλογο Κάσσιος Δίας.

Δικαίωμα Συμμετοχής - Κριτήρια

Για τους αθλητές της του αγώνα 35km προϋπόθεση συμμετοχής είναι ο τερματισμός σε έναν αγώνα βουνού από 20 χλμ. και άνω.

Οι αγώνες που θα αποτελούν το κριτήριο συμμετοχής  και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να έχουν διεξαχθεί τα ημερολογιακά έτη 2021, 2022.

Τα κριτήρια αυτά θεωρεί η διοργάνωση ότι διασφαλίζει ότι οι αθλητές διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα.

Παροχές - Πολιτική Ακύρωσης

Με το τίμημα της συμμετοχής η διοργάνωση παρέχει στους  συμμετέχοντες προαγωνιστικό και μεταγωνιστικό γεύμα, αριθμό συμμετοχής (BIB),  6 πλήρεις τροφοδοσίες αγώνα, αναμνηστικό δώρο-finisher, ιατρική υποστήριξη κατά τη διάρκειά του αγώνα, μετάλλιο στους αθλητές τις ομάδας. Εγγεγραμμένος αθλητής έχει το δικαίωμα να ζητήσει ακύρωση της συμμετοχής της και να λάβει πίσω το 100% των χρημάτων αν ακυρώσει μέχρι της 20 Ιανουαρίου και το 50% εως τις 10 Φεβρουαρίου 25 ημέρες   πριν τον αγώνα. Σε περίπτωση που ο αγώνας ακυρωθεί με υπαιτιότητα της διοργάνωσης θα καταβληθεί πίσω το 100% του ποσού. Εάν την ημερομηνία του αγώνα ο αγώνας ακυρωθεί λόγω ανωτέρας βίας (π.χ ακραίων καιρικών- φαινομένων,) δεν θα επιστραφεί χρηματικό ποσό και ο αγώνας θα μεταφερθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Σε περίπτωση ακύρωσης – αναβολής λόγω COVID-19 οι αθλητές έχουν το δικαίωμα της επιλογής της επιστροφής του ακέραιου ποσού των χρημάτων που έχουν καταβάλει για τη συμμέτοχη τους η την μεταφορά της εγγραφής τους σε μεταγενέστερη ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από την διοργάνωση

Τροφοδοσία

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ  : Στον αγώνα θα υπάρχουν 4 βασικοί σταθμοί τροφοδοσίας. Οι αθλητές υποχρεούνται να μεταφέρουν μαζί τους πλαστικό κύπελλο πολλαπλών χρήσεων. Οι σταθμοί θα βρίσκονται στο 6ο χλμ Κρέμμυθας 1 , 17ο χλμ. Παντοκράτωρας, 24ο  χλμ. Κρέμμυθας 2 και στο 31ο χλμ Αυλάκι

Υποχρεωτικός Εξοπλισμός - Εγκατάλειψη

Η διοργάνωση θέτει ως υποχρεωτικό εξοπλισμό που θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι αθλητές  στην γραμμή της εκκίνησης τα παρακάτω.1) Ελαφρύ αντιανεμικό μπουφάν. 2) Αλουμινοκουβέρτα. 3) Κινητό τηλέφωνο. 4) Ποτήρι υγρών. Τα παραπάνω μπορεί να αναθεωρηθούν ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν την ημέρα του αγώνα και ύστερα από έγκαιρη ενημέρωση των διοργανωτών. Ένας αθλητής μπορεί να εγκαταλείψη τον αγώνα σε έναν από τους σταθμούς τροφοδοσίας παραδίδοντας τον αριθμό του στον υπεύθυνό του σταθμού. Η διοργάνωση είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά του στο χώρο του τερματισμού σε εύλογο χρονικό διάστημα. Ο αθλητής αν θέλει να συνεχίσει μπορεί αποκλειστικά με δική του ευθύνη.

Χρονικά Όρια - Σημεία ελέγχου

Το χρονικό όριο που τίθεται από τη διοργάνωση για να θεωρείται ένας τερματισμός έγκυρος είναι οι 9 ώρες. Θα υπάρχει και ένα ενδιάμεσο σημείο αποκλεισμού στο 17χλμ. στις 5 ώρες (Παντοκράτωρας).  Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου οπότε όσοι αθλητές φτάσουν στην κορυφή του Όρους Παντοκράτωρα (17χλμ) μετά τις 14:00 μ.μ  θα πρέπει να παραδώσουν τον αριθμό τους. Έγκυρός θα είναι ο τερματισμός που θα γίνει πριν τις 18:00 το απογευμα.  Η διοργάνωση έχει επιλέξει 5 σημεία ελέγχου (περάσματα) ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ποινές - Ενστάσεις

Η διοργάνωση εναρμονίζεται πλήρως με την τήρηση του ποινολογίου σχετικά με τα παραπτώματα αθλητών όπως έχουν δημοσιευτεί και αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της HARTA. https://harta.run/poinologio/  Επίσης αποδέχεται πλήρως τους ηθικούς κανόνες που θέτει η HARTA ως βασικό άξονα σύγκλισης των αγώνων ορεινού τρεξίματος. Κάθε αθλητής δικαιούτο να καταθέσει ένσταση στην γραμματεία του αγώνα μέχρι και 30 λεπτά  μετά τον τερματισμό του

Σηματοδότηση

Στη σηματοδότηση του αγώνα κυριαρχεί το πορτοκαλί χρώμα που τυγχάνει και χρώμα της διοργάνωσης. Στις διασταυρώσεις θα υπάρχουν ταμπέλες με το λογότυπο του αγώνα. Όπου δεν υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης ταμπέλας η χρώματος θα υπάρχει κορδέλα σήμανσης. Τα πρώτα  χλμ. και τα τελευταία 17 χλμ. θα είναι σηματοδοτημένα και με νυχτερινή (αντανακλαστική) σήμανση για τις ανάγκες του αγώνα των 80 χλμ.

Παραλαβή Αριθμών - Τεχνική Ενημέρωση

Την Πέμπτη 02 Μαρτίου 5-7 μ.μ θα δοθούν αριθμοί στην Πόλη της Κέρκυρας, την Παρασκευή 03 Μαρτίου 6-10 μ.μ στην Κασσιώπη και το Σάββατο 08:00 -08:30 το πρωί στο χώρο της εκκίνησης Την παραμονή του αγώνα θα αποσταλεί σε όλους τους αθλητές και θα αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τεχνικό ενημερωτικό δελτίο με όλες της τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα ( καιρικές συνθήκες, κατάσταση μονοπατιών κ.α ). Ένα τέταρτο πριν την εκκίνηση θα δοθεί σύντομη τεχνική ενημέρωση και θα απαντηθούν απορίες της τελευταίας στιγμής

Επαθλά - Απονομές

Όλοι οι αθλητές που θα τερματίσουν θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο. Με αναμνηστικό τρόπαιο θα τιμηθούν οι 6 πρώτοι άνδρες και οι 6 πρώτες γυναίκες καθώς και ο πρώτος άνδρας και γυναίκα άνω των 55 στον αγώνα των 80 χλμ.

Πρόγραμμα Αγώνων

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα του τριημέρου :

ΠΕΜΠΤΗ :

Παραλαβή αριθμών στην πόλη της Κέρκυρας 6-8 μ.μ cafe sessions ( Πλατεία Λιστόν)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :

Παραλαβή αριθμών και παράδοση drop bag στο Δημοτικό σχολείο Κασσιώπης 6-10 μ.μ .

Προαγωνιστικό γευμά στην Πλατεία 6 – 10 μ.μ

ΣΑΒΒΑΤΟ :

Παραλαβή αριθμών και παράδοση drop bag 5:30 -5:45 π.μ      .

06:00 : Εκκίνηση 80 χλμ.

09:00:  Εκκίνηση 35 χλμ.

Μεταγωνιστικό γευμά  στην πλατεία  5 μ.μ – 2 π.μ (Κυριακή)

ΚΥΡΙΑΚΗ :

o8:00 – 09:45 : Παραλαβή αριθμών 11 χλμ.

09:00 : Εκκίνηση 11 χλμ.

09 : 30 Παιδικός αγώνας

Απονομές 11:00 π.μ Πλατεία Κασσιώπης

COVID-19 - Ιατρική Βεβαίωση

Στον αγώνα θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα covid που θα ισχύουν την δεδομένη στιγμή της διεξαγωγής του αγώνα βάση των οδηγιών του υπουργείου υγείας και της ΓΓΑ και αφορούν τις αθλητικές διοργανώσεις. Η διοργάνωση δεν ζητά από τους αθλητές να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση. Με την εγγραφή ο αθλητής βεβαιώνει ότι είναι υπεύθυνος για την καλή κατάσταση της υγείας του που του επιτρέπει να λάβει μέρος σε αγώνες υπεραποστάσεων  καθώς και ότι γνωρίζει ότι κινείται σε δύσκολο ορεινό πεδίο και είναι υπεύθυνος για την ατομική του ασφ

Διαμονή - Μεταφορά

Το Νησί της Κέρκυρας συνδέεται την περίοδο του αγώνα με τρεις καθημερινές πτήσεις από Αθήνα με Agean  και sky express σε πολύ καλή τιμή αν κλειστούν έγκαιρα. Επίσης με αυτοκίνητο μέσω Εγνατίας και Ιονίας οδού με συχνά δρομολόγια με την ακτοπλοϊκή γραμμή Ηγουμενίτσας- Κέρκυρας με έκπτωση 50% αν κλεισθούν on line μέχρι και δύο ώρες πριν την αναχώρηση με τις εταιρίες kerkyra lines και kerkyra sea ways. Η Κασσιώπη είναι ως επί το πλείστο καλοκαιρινό θέρετρο και το σύνολο των καταλυμάτων δεν λειτουργούν την χειμερινή περίοδο. Η διοργάνωση έχει έρθει σε επαφή με ιδιοκτήτες καταλυμάτων στην περιοχή ώστε να ανοίξουν ικανό αριθμό για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του αγώνα. Το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Κέρκυρας απέχουν 35 χλμ. από την Κασσιώπη.

Η διοργάνωση προκειμένου να εξυπηρετήσει της αυξημένες ανάγκες για μεταφορά αθλητών και συνοδών, θα πραγματοποιήσει δυο δρομολόγια την Παρασκευή και δυο την Κυριακή από Κέρκυρά προς Κασσιώπη και αντίστροφα. Από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας θα αναχωρήσουν την Παρασκευή τις 15:00 το μεσημέρι και τις 21:30 το βράδυ προς Κασσιώπη (με την άφιξη των πτήσεων της sky express ώστε να εξυπηρετηθούν και οι δύο πτήσεις που έχουν μία ώρα διαφορά). Και την Κυριακή από Κασσιώπη προς αεροδρόμιο τις 11:45 αμέσως μετά τις απονομές και τις 17:45 το απόγευμά. Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν την μεταφορά τους να στείλουν ενημερωτικό email στο info@kassiosdias.gr με το ονοματεπώνυμο τους και την ώρα που επιθυμούν ώστε να μπουν στη σχετική λίστα του λεωφορείου. Αν υπάρχουν αιτήματα μεταφοράς και από το λιμάνι της Κέρκυρας υπάρχει η δυνατότητα το δρομολόγιο να πραγματοποιηθεί και από εκεί. Επίσης τα ΚΤΕΛ Κέρκυρας πραγματοποιούν συχνά δρομολόγια που μπορείτε να τα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://greenbuses.gr/index.php/el/routes-gr?rt=A4   με κόστος 3,60 ευρώ.

Ασφάλεια - Προσωπικά Δεδομένα

Η διοργάνωση έχει την δυνατότητα να τροποποιήσει χωρίς προειδοποίηση τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα (διαδρομή, χρονικά όρια, ώρα έναρξης) σε περίπτωση που κρίνει ότι υπάρχει θέμα ασφαλείας αθλητών και εθελοντών λόγω καιρικών η άλλων απρόβλεπτών συνθηκών. Επίσης έχει τα πνευματικά δικαιώματα του αγώνα, δικαιώματα χρήσης φωτογραφιών και βίντεο όπου θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του. Δεν μπορεί να δημοσιοποιεί προσωπικά δεδομένα αθλητών, για εμπορικούς η άλλους σκοπούς

ΝΙΚΗΤΕΣ 35km 2019
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΛΕΤΗΣ KASSIMIS TRAINING
03:08:15 Χρόνος
2019 Χρονιά
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΟΣ SALOMON HELLAS
03:12:17 Χρόνος
2019 Χρονιά
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ FIFTH ELEMENT RUNNING TEAM
03:39::36 Χρόνος
2019 Χρονιά
Share